Ne demek?

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak derunin kullanılmaktadırlar.

- İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf düzı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut ocak sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok şayan maliyetlidirler; yaraşır korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın müdafaasının sıfır evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu manzara denetçi edilmelidir. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Asayiş: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an yıldızlı olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal güçlü nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page